• Error, no group ID set! Check your syntax!

Officiellt: Juventus har gjort klart med Mattia Perin

Officiellt: Juventus har gjort klart med Mattia Perin

Perin skriver på för Juventus

Målvakten har under flera år ryktats kunna lämna Genoa för en större klubb. Nu står det klart att han skriver på för Juventus och på lördagsförmiddagen blev han presenterad på klubbens officiella hemsida.

Mattia Perin har skrivit på för Juventus efter att ha spelat i Genoa under tio års tid. Efter att ha anslutit till ungdomsakademin 2008 tog det honom två år innan han flyttades upp till A-laget. Totalt har det blivit 177 matcher i den italienska högstadivisionen och nu kommer han att bli Juventus målvakt under den kommande säsongen.

Spelaren har skrivit på ett fyraårskontrakt med den svartvita klubben och ansluter till klubbens försäsongsläger som drar igång i mitten av juli månad.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus stjärnor

Officiellt- Juventus har gjort klart med Mattia Perin

Betalar upp till 15 miljoner euro

Juventus bekräftar på sin officiella hemsida att man är överens med Genoa om en övergång. Den gamla damen betalar 12 miljoner euro för spelarens tjänster samt ytterligare 3 miljoner euro i eventuella bonusar.

Perin kommer göra upp med Wojciech Szczesny om förstaplatsen mellan stolparna på Allianz Stadium. Detta efter att Gianluigi Buffon bekräftat att han lämnar klubben han anslöt till sommaren 2001. Totalt blev det 17 säsonger för Buffon i Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply