bet365

Nytt namn på Liverpools önskelista

Flera stora namn finns redan på Liverpools önskelista, men nu uppges också klubben ge sig in i ett race om en mittback.

Christian Benteke och Nathaniel Clyne är de två namnen som ryktats vara på Liverpools önskelista. Anfallaren har ryktats till klubben hela sommaren eftersom de jagar en toppanfallare medan högerbacken ser ut att presenteras inom de kommande dagarna. Nu uppger The Mirror att Merseyside-klubben är intresserade av en till spelare. En mittback som jagas av många klubbar runt om i hela Europa.

Monaco-back nu på önskelistan

Det handlar enligt The Mirror om Aymen Abdennour. Monaco-mittbacken har fått ganska sparsamt med speltid under säsongen, men när han väl har spelat har han gjort det väldigt bra. Dock har tunisiern kontrakt till och med sommaren 2019 vilket kan ställa till det lite, men eftersom han ändå inte fått så mycket speltid så kanske Monaco går med på att sälja honom.

Hård konkurrens

Dock är Liverpool inte ensamma om att vilja ha Abdennour. Klubbar som West Ham, Newcastle, Tottenham, Milan, Inter och Juventus har sedan tidigare visat intresse, så det lär inte bli lätt att locka över 25-åringen till just Liverpool. Vad som händer med Abdennour i sommar återstår att se, men eftersom så många klubbar jagar honom är det verkligen ingen omöjlighet att han lämnar den franska klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply