Nytt kontrakt eller flytt för Sandro?

Nytt kontrakt eller flytt för Sandro

Varit på väg till Premier League

Juventus-spelaren Sandro har ryktats på väg bort. Men nu återstår frågan, och det är att se var mittfältaren kommer att spela någonstans.

Inte minst handlar det om att Chelsea ska vara ute efter förstärkning, och då har Sandro dykt upp som ett seriöst namn. Enligt engelska The Express ska det handla om en affär som kan bli av redan i januari. Och prissumman? Mellan 500-750 miljoner kronor uppges London-laget få betala för att köpa loss stjärnan.

Dessutom ryktas det ju om att Manchester United ska ha visat seriöst intresse för mittfältaren. Men det finns också ett annat alternativ just nu.

Kan skriva nytt kontrakt

SE ÄVEN: Juventus löner

För enligt Goal ska Alex Sandro, den 27-årige brasilianaren, samt hans klubb Juventus nu vara på väg att närma sig ett nytt avtal. Istället för att mittfältaren lämnar för Premier League uppger källan att ett nytt kontrakt, fram till 2023, kan vara på väg att skrivas på.

En av anledningarna tycks vara Uniteds svaga formkurva det senaste. För knappa fem år sedan, och egentligen under hela 2000-talet, var Manchester-laget en stormakt som praktiskt taget alla spelare ville gå till. Något som The Red Devils nu inte riktigt är, och därför får det svårare att värva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply