Ny engelsk klubb vill värva Pogba

Paul Pobga är en jagad spelare. Flera av Europas största klubbar jagar mittfältaren och nu har ännu en klubb gått in i jakten.

Chelsea är nästa klubb att haka på i racet om Juventus 22-åring Paul Pobga. Den förre detta United-spelaren har utvecklats till en av Europas bästa mittfältare och toppklubbarna står nu på kö för att försöka få loss Fransmannen. Enligt den spanska tidningen Sport ska Barcelona, Chelsea och Paris Saint-Germain vara de tre klubbar som ligger närmast att köpa loss spelaren. Dock rapporterar man att en flytt till PSG inte är speciellt trovärdig och att Barcelona och Chelsea är de lag som gör upp om att värva spelaren.

Enligt tidningen har Barcelona redan lagt sitt första bud på Pogba. Trots transferförbudet sägs man ha lagt ett bud värt 70 miljoner euro och tanken är att man ska köpa spelaren för att direkt låna ut honom till Juventus fram till att transferförbudet hävs.

Chelsea sägs vara väldigt intresserade av att värva spelaren i sommar för en väldigt hög sunna men enligt källor nära fransmannen föredrar han en flytt till Spanien.

Pogbas kontrakt till med Juventus sträcker sig till och med juni 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply