bet365

Nedved: ”Tevez går till Boca”

Klubbens rådgivare bekräftar att Juventus-anfallaren vill lämna

Den förre storspelaren Pavel Nedved, numera rådgivare för Juventus, har bekräftat att klubbens anfallare Carlos Tevez vill lämna och återvända till Boca Juniors.

Carlos Tevez, 31, föddes 1984 och kom till Boca Juniors som junior redan 1997 innan blev uppflyttad till A-laget 2001. Där stannade han sedan fram till 2005, då han värvades till brasilianska Corinthians efter att ha gjort 38 mål på 110 matcher. Sedan dess har Argentinas landslagsanfallare, med 70 A-landskamper på meritlistan, representerat West Ham, Manchester United, Manchester City och Juventus. Men nu verkar det alltså som att hemlängtan har blivit för stor för argentinaren – nu är han på väg tillbaka till Boca Juniors igen.

Läs artikeln: Carlos Tevez överens med Boca Juniors

Juventus förre storspelare Pavel Nedved, som numera är rådgivare för klubben, bekräftar uppgifterna gällande att Tevez vill flytta hem till sin barndomsklubb igen efter nio säsonger i Europa. Spelarens agent, Adrian Ruocco, har träffat Juventus för att diskutera en eventuell övergång – ett år innan kontraktet löper ut sommaren 2016.

– Jag tror att Tevez till flytta hem, berättade Nedved för gianlucadimarzio.com. Det här året har han gett så mycket, men han verkar ha tagit sitt beslut nu.

Tevez var en del i det Juventus som tog hem både Serie A och Coppa Italia, den italienska cupen, under den gångna säsongen. De gick också till final i Champions League, där Barcelona blev för svåra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365