Napoli scoutar stortalangen Youri Tielemans

Napoli scoutar stortalangen Youri Tielemans

Napoli jagar Youri Tielemans

Napoli är på jakt efter en av Europas stora talanger. Den italienska klubben vill plocka in Youri Tielemans från Anderlecht, enligt Transfermarketweb.

Napoli har haft en godkänd säsong i Serie A. Klubben ligger för tillfället trea i tabellen och ser ut att kunna ta en plats i höstens Champions League. För att se till att nästa säsong blir ännu bättre letar laget efter nyförvärv. Nu riktar man blickarna mot Belgien och en av Europas stora talanger. Napoli scoutar AnderlechtYouri Tielemans, uppger Transfermarketweb.

Källor inom den italienska föreningen säger att Napoli är sugna på att ta in stortalangen. Om man blir nöjda med det man ser under de kommande veckorna talar det mesta för att klubben kommer att lägga ett bud på mittfältaren.

En jagad talang

Napoli är dock inte den enda klubben som har koll på Tielemans. De flesta klubbarna är sugna på att plocka in 19-åringen, vilket brukar vara fallet när det gäller stortalanger. Bland annat talas det om att lag som JuventusAtletico MadridMonaco och Everton vill värva spelaren.

Den klubben som vinner kampen om Tielemans kommer att behöva betala en hel del. Det ryktas att Anderlecht vill ha mellan 22 och 23 miljoner euro för att släppa talangen.

Napoli jagar flera

På samma gång är Tielemans inte den enda spelaren som Napoli fokuserar på. Man vill även värva andra spelare under sommaren. Till exempel har det uppgetts att Zlatan Ibrahimovic kan gå till Napoli och att klubben även ger sig in i jakten på Matteo Darmian.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply