Mourinho vill se Matic i Manchester United

Mourinho vill se Matic i Manchester United

United vill värva Nemanja Matic

Enligt brittisk press riktar Jose Mourinho blickarna mot Stamford Bridge och vill värva Nemanja Matic. Den serbiske landslagsmittfältaren har kontrakt me Chelsea till och med sommaren 2019.

Jose Mourinho har börjat planera inför nästa säsong och det är ingen hemlighet att han har blickarna på sina gamla spelare. Tidigare har det pratats om att flera gamla Mourinho-spelare kan vara på väg till United och det senaste i mängden är Chelseas Nemanja Matic. Den serbiske mittfältaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2019 och sägs vara en prioritet för den portugisiske tränaren under sommarens transferfönster. Mourinho har alltid haft en bra relation med den defensive 28-åringen och nu kan han vara på väg att lämna Stamford Bridge för spel på Old Trafford.

Mourinho är dock inte ensam om att försöka värva Matic under det kommande transferfönstret. Även Juventus och AS Roma från Serie A ska ha visat intresse för den före detta Benfica-spelaren och det ska krävas mycket för att matic ska lämna den engelska huvudstadsklubben.

Med ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 och ett marknadsvärde på 35 miljoner euro är det oklart om Matic spelar kvar i Chelsea nästa säsong. Något som dock är klart är att man kommer spela i Champions League, något som kan göra att Matic vill stanna i sin nuvarande klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply