Morata: ”Tvekade aldrig att lämna Real Madrid”

Alvaro Morata fick oväntat många inhopp och matcher från start i fjolårets stjärnspäckade Real Madrid, men insåg inför säsongen att han behövde röra på sig för att få den speltid han behövde. 

Efter sommarens flytt till Juventus verkar Morata ha hittat rätt och anpassat sig väl till den italienska fotbollen. I en intervju med spanska Marca berättar Morata in den inledande tiden i Real Madrid. 
– Ärligt talat kunde det inte vara bättre här. Jag är belåten över att vara här och känner mig väldigt uppskattad. Staden är underbar och grabbarna har gett mig ett varmt välkomnande. Det här är det bästa stället för mig att vara på.

Trots hyllningarna till Juventus och staden Turin glömmer inte Morata vilken den största drömmen han haft, men håller vikten av nya utmaningar högt.  
–  Det var en dröm att få spela i Real Madrid, men nu är jag hos Juventus och står inför en ny utmaning. Med små steg åt gången ska jag försöka uppnå mina mål. 

Rörande transfern till Juventus menar Morata att han aldrig tvekade att signera avtalet. 
– Att lämna Real Madrid var inte enkelt, men när en klubb som Juventus hörde av sig och visade sitt förtroende för mig så tvekade jag aldrig. De har gjort allt för att hjälpa mig att anpassa mig och nu vill jag göra dem en gentjänst.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply