Massimo Allegri: ”Paul Pogba tränar med Juventus”

bet365

Paul Pogba tillbaka i träning med Juventus

Sommarens kanske största transfersåpa har varit den mellan Paul Pogba och Manchester United. Än så länge har affären inte offentliggjorts, och nu uppges stjärnan vara tillbaka i Juventus.

Transferkarusellen kring Paul Pogba fortsätter. Han har ryktats vara så gott som klar för Manchester United, i en affär som ska kosta över 100 miljoner pund, vilket innebär brittiskt transferrekord. Under veckan har mittfältaren varit på plats i Manchester för att få igenom dem sista detaljerna i kontraktet innan klubbarna kan bekräfta övergången. Uniteds nye tränare José Mourinho avslöjade att han trodde att 23-åringen skulle kunna presenterats i torsdags, men så blev inte fallet och nu uppges spelaren vara tillbaka i Juventus.

”Är en Juventus-spelare”

Serie A-klubbens manager Massimiliano Allegri förklarade inför dagens möte med West Ham att det är ”meningslöst” att tala om en ersättare till Pogba, och att den franske landslagsmannen kommer att återvända till träning med Juve på måndag.

– Jag har bett om att få prata med Pogba tillsammans med Patrice Evra i morgon kväll, så det betyder att han har träning här i Vinovo på måndag, sa Allegri enligt Daily Mirror.

– Det är ingen mening att prata om potentiella ersättare till honom just nu, Pogba är en Juventus-spelare, fortsatte han.

Klar till ligastarten?

Mourinho däremot står fast vid att spelaren blir klar för United inom en snar framtid, förhoppningsvis lagom till ligastarten mot Bournemouth 14 augusti.

– Helt ärligt, marknaden stänger inte förrän 31 augusti. Men jag tror att min klubb försöker göra allt för att stänga vår marknad före 14 augusti, så vi kommer antagligen ha vår trupp stängd nästa vecka.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply