Mario Mandzukic kan lämna för spel i Kina

bet365
Mario Mandzukic kan lämna för spel i Kina

Kina nästa för Mandzukic?

Kroaten kan komma att lämna Juventus efter säsongen för spel i Kina. Detta efter tre år i den italienska storklubben.

Mario Mandzukic har varit runt i flera storklubbar i Europa. Det har blivit spel i allt från Wolfsburg och Bayern München till Atlético Madrid och Juventus och nu kan det bli dags för en ny flytt. Det är italiensk press som skriver att Mandzukic kan vara på väg bort och att anfallsstjärnan har tagit emot flera bud att ta ställning till under sommarens transferfönster. Det är framför allt erbjudanden från den kinesiska superligan som sägs kunna göra att kroaten lämnar Allianz Stadium för en flytt till Kina. Flera klubbar ska vara på jakt efter spelaren och nu ska han ta ställning till var han vill spela sin fotboll efter sommaren.

Det är Tuttosport som kommer med uppgifter om att Juventus kan tänka sig att sälja spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020. Det är oklart var de kinesiska klubbarna skulle vara beredda att betala för en värvning av spelaren men Juventus sägs vara villiga att se över de buden som kommer in.

För endast några dagar sen uttalade sig Juventus president Giuseppe Marotta att en flytt kan komma att bli av.

– Vi får se om han vill fortsätta i Juventus, sa Marotta då.

Nu skriver alltså Tuttosport att spelaren kan vara inne i sin sista tid i den svartvita klubben. Totalt har det blivit 22 mål på 92 matcher för Mandzukic hos den gamla damen där han vunnit Serie A samtliga tre säsonger som han varit i klubben.

SE ÄVEN: Han ska ersätta Mandzukic i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply