Manchester United vill värva Leonardo Bonucci

Manchester United vill värva Leonardo Bonucci

Jagar mittbacken från Juventus

Enligt Daily Mirror är Manchester United sugna på att värva Leonardo Bonucci från Juventus.

Efter en svajig säsong i Premier League är Manchester United sugna på att värva ett antal nya spelare i sommarens transferfönster, och på så sätt förstärka den nuvarande truppen. Bland annat har det ryktats om att Manchester United förbered jättebud på Pierre-Emerick Aubameyang och att Manchester United jagar Real Madrid-trio. Nu uppges det att den engelska storklubben är på jakt efter ännu ett nyförvärv.

United är intresserat av att värva Juventus mittback Leonardo Bonucci, uppger Daily Mirror. Tränaren Louis Van Gaal vill förstärka försvaret i sommar, och då ses Bonucci som en perfekt värvning för att göra just det. Det sägs att klubbledningen på Old Trafford är villiga att spendera cirka 40 miljoner pund för att värva den 28-åriga mittbacken.

Det ska dock nämnas att klubbledningen hos Juventus är väldigt benägen att behålla sin mittback. Bonucci har haft en stark säsong i Juventus och är en av de stora anledningarna till att klubben har lyckats nå den förstaplats som man för närvarande ligger på i Serie A-tabellen. I helgen gjorde han matchens första mål när serieledarna besegrade ärkerivalen Inter med 2-0 på Juventus Stadium.

Bonucci har spelat för Juventus sedan år 2010, då han anlände från Bari. På den tiden har han blivit väldigt populär bland Turin-klubbens supportrar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply