Manchester City vill värva Leonardo Bonucci

Manchester City vill värva Leonardo Bonucci

City jagar Juventus Leonardo Bonucci

Pep Guardiola sägs vilja värva italienaren som en av satsningarna i Manchester Citys projekt den kommande säsongen.

Leonardo Bonucci kan vara nära en flytt till Premier League och Manchester City, detta om man tror på uppgifter som brittiska The Guardian kommer med under onsdagen. Enligt tidningen ska Pep Guardiola vara intresserad av att köpa loss försvararen som en av de två nya mittbacksförstärkningar som man vill ha in till klubben. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Etihad-klubben. Juventus sägs inte vara speciellt intresserade av att sälja mittförsvararen samtidigt som det även finns andra intressenter som jagar spelarens underskrift.

Förutom Manchester City ska även Chelsea med den före detta Juventus-tränaren Antonio Conte i spetsen ha visat ett starkt intresse för 29-åringen.

Bonuccis kontrakt med Juventus sträcker sig till och med sommaren 2020.

”Är gift med Juventus”

Bonucci kom till Juventus 2010 och har tidigare sagt att han trivs i Juventus.

— Jag är stolt över att vara en del av Juves historia och jag ser ingen anledning till att lämna. Äktenskapet mellan mig och Bianconeri infriades förra året.

Han dementerar ingenting, men medger att han inte har brytt sig om att titta på några bud än.

— Jag och min agent anordnar vi saker såhär: vi utvärderar alla eventuella erbjudanden i slutet av säsongen. Men återigen, jag trivs i Juventus.

Manchester United uppges vilja knyta till sig Bonucci. Spanska storklubben Real Madrid uppges också vilja förstärka sitt försvar med den italienska landslagsmannen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365