LISTA: Sämsta elvan i EM 2016

LISTA: Sämsta elvan i EM 2016

De sämsta spelarna som var med i EM 2016

EM är precis över för denna gången. Frankrike hade allt uppbäddat för sig, för att ta den andra raka EM-triumfen på hemmaplan. Man hade besegrat favoriterna Tyskland i semifinalen och man hade en final som de flesta trodde man skulle vinna. Portugal var dock för tuffa och flera portugiser gjorde sitt livs match när man, via förlängning, besegrade hemmanationen Frankrike.

EM bästa spelare 2016? Vi fick se en hel del briljanta prestationer i EM-slutspelet, inte minst från mästerskapets absolut bästa spelare Antione Griezmann. Anfallaren var fullkomligt briljant i samtliga matcher exklusive premiären. Men det var inte bara positiva prestationer i EM – en hel del superstjärnor underpresterade. För att kika på vilka dessa var har vi på Silly Season Sverige listat den sämsta elvan i EM 2016.

EM-slutspelet sämsta spelare 2016

Om Du vill ha mer intressant information gällande EM kan du ta en titt på hur prispengarna såg ut för vinnarna Portugal. Vi har även den kompletta skytteligansju anledningar till att Portugal skrällvann EM och vi har även listat de bästa EM-finalerna någonsin. Nu listar vi på Silly Season Sverige den sämsta elvan i EM 2016.

Innan EM drog igång så listade vi bästa elvan EM 2016 på förhand och sedan den bästa elvan i EM 2016-gruppspelet. Att några dessa spelare senare skulle dyka på denna lista med den sämsta elvan i EM 2016 var inget vi hade förväntat oss.

EM sämsta spelare 2016? Listan baseras på information från Marca och UEFA. Man gick efter hur spelarna presterade gentemot förväntningarna de hade på sig. Vissa spelare i listan kanske inte var de sämsta rent prestationsmässigt, men sett till deras förväntningar så kan de listas som en av de sämsta i EM. Formationen är 3-4-3. Nu startar listan över EM 2016:s sämsta spelare.

Målvakt: Joe Hart

Joe Hart till Liverpool?

England var allt annat än nöjda med sin EM-turnering och man fortsätter underprestera gång efter gång i mästerskap. Denna gången får Joe Hart ta på sig en stor portion av skulden då han inte var speciellt bra. Det blev bland annat en jättetavla mot Island som ledde till engelsmännens sorti i åttondelsfinalen.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply