LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Italien-Sverige, EM

LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Italien-Sverige, EM 2016

Bästa mixade startelvan inför Italien – Sverige

Startelvan inför Italien vs Sverige EM-match? När Sverige mot Italien spelas senare på fredagseftermiddagen är det de bästa fotbollsspelarna från varje land som möter varandra i Toulouse där den franska EM-arenan Stadium Municipal ligger. Tiotals miljoner tv-tittare kommer följa spelarna från alla världens håll och kanter och det är nu det svenska landslaget ska visa att man är att räkna med på det internationella planet efter att ha missat VM i Brasilien 2014. Det kommer dock inte blå någon lätt uppgift att så Italien och ta sig vidare från Grupp E där även Italien och Belgien finns, två lag som är favoriter till att ta sig vidare till utslagsfasen av turneringen. 200% i bonus + pengarna tillbaka på Italien-Sverige hos Unibet =>

Sverige och Italien har två bra lag vilket man visat i kvalet. De båda nationerna tog sig till slutspel efter fina insatser i kvalet, dock var Sverige tvungna att gå via playoff men slog Danmark och Italien lyckades ta sig till turneringen efter en fin kvalifikationsrunda och nu möts de båda fredagen den 17 juni klockan 15:00. Om du mot förmodan inte har SVT så kan du även se Sverige mot Italien på CMore =>

Bästa spelarna i Italien – Sverige

Sveriges bästa fotbollsspelare 2016? Italiens bästa fotbollsspelare? Så startar Sverige mot Italien, men vilka är de bästa spelarna i Sveriges startelva mot Italien i matchen Italien – Sverige? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en kombinerad startelva med de bästa spelarna från de båda lagen. Startelvan innehåller sex spelare från den svenska truppen och fem spelare från den italienska truppen.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor och artiklar om Fotbolls-EM 2016 som blivit populära bland våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de bästa artiklarna som lästs av flera tiotusentals läsare och som vi vill rekommendera att ni tar en titt på, detta efter att vi gått igenom bästa spelarna i Italien – Sverige.

LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Italien-Sverige, EM 2016

Målvakt: Gianluigi Buffon (Italien)

Den gamle rutinerade målvakten har varit med länge i game:t och hans bidrag till det italienska laget kan komma att bli massivt, med sin erfarenhet och sin säkerhet mellan målstolparna.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply