Leonardo Bonucci om flyttrykten: ”Är gift med Juventus”

bet365

Juventus-stjärnan talar ut om flyttryktena och kärleken till klubben

Leonardo Bonucci har vuxit under de senaste åren och är nu en av de hetaste mittbackarna i Europa. Föga förvånande lockar han då till sig intresse från diverse olika klubbar runt om i Europa, men han har inte bråttom bort från Juventus. Han känner sig nämligen som hemma i klubben, och menar att han är ”gift” med den gamla damen.

Leonardo Bonucci är en av Italiens mest eftertraktade spelare, då hans fina prestationer i Juventus inte har gått obemärkt förbi. Han var en nyckelspelare när man nådde finalen av Champions League förra året, där förlusten mot Barcelona var det som skiljde laget från en så kallad ”trippel”. Han kopplas flitigt ihop med diverse olika klubbar, främst i England då Chelsea och Manchester City uppges vara intresserade. Han menar dock att han inte känner att han behöver flytta.

— Jag mår bra i Turin , är min familj är lycklig här, berättar Bonucci för Quotidiano Sportivo.

Han menar att han har så starka känslor till klubben så han nästan känner att han är gift med den.

— Jag är stolt över att vara en del av Juves historia och jag ser ingen anledning till att lämna. Äktenskapet mellan mig och Bianconeri infriades förra året.

Han dementerar ingenting, men medger att han inte har brytt sig om att titta på några bud än.

— Jag och min agent anordnar vi saker såhär: vi utvärderar alla eventuella erbjudanden i slutet av säsongen. Men återigen, jag trivs i Juventus.

Manchester United uppges vilja knyta till sig Bonucci. Spanska storklubben Real Madrid uppges också vilja förstärka sitt försvar med den italienska landslagsmannen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365