Leonardo Bonucci nobbar Manchester City och Chelsea

Juventus ser ut att få behålla mittbacken Leonardo Bonucci

Leonardo Bonucci har blommat ut till en av Juventus viktigaste spelare de senaste säsongerna. Han har tidigare kopplats ihop med både Manchester City, Manchester United och Chelsea men han ser ut att nobba alla dessa.

Leonardo Bonucci, som för närvarande spelar för Juventus, har tidigare kopplats ihop med Manchester City och Chelsea rapporterar flera engelska tidningar. Den italienske landslagsmannen har sedan tidigare varit subjektet för intresse från de båda engelska toppklubbarna, så sent som i somras försökte de båda övertala försvararen, men han valde att istället stanna med de italienska mästarna Juventus.

Sedan dess har det rapporterat om att Bonucci vill förlänga med Juventus även om inget har hänt. Även Manchester United har sagts velat värva italienaren men även där har inget konkret skett. Nu kan också Bonucci cementera sin framtid i Juventus med ett färskt kontrakt.

Nobbar 600 miljoner

Enligt Calcionews24 håller Chelsea på att förbereda ett bud på närmre 600 miljoner kronor för Bonucci. Chelseas tränare, Antonio Conte, har nämligen haft Bonucci både i Juventus och i det italienska landslaget. Bonucci sägs vara en personlig favorit hos Conte.

Men Tuttosport menar att Juventus kommer nobba alla bud på Bonucci. Istället diskuterar man ett nytt kontrakt som ska sträcka sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply