Leicester vill köpa Mario Lemina

bet365

Juventus innermittfältare Mario Lemina kan gå till Leicester

Leicester, de regerande mästarna i Premier League, håller på att förbereda sin trupp inför spel i både Champions League och Premier League. Deras senaste mål i strävan efter en bättre trupp är Juventus innermittfältare Mario Lemina.

Det var inte många som trodde på att Leicester skulle spela i Champions League 2016/2017 och det var definitivt färre som trodde att de skulle vinna Premier Leauge. Man vann ju som bekant PL och nu är man tvungna att rusta upp truppen rejält inför alla matcherna som ska spelas nästa säsong.

Man har redan lyckats behålla Jamie Vardy, värvat en tysk landslagsmålvakt, förhandlar om förlängning med Kasper Schmeicel, håller på att värva Nampalys Mendy och lura Steven N’Zonzi till sig. Nästa innermittfältare som är på väg till klubben är Juventus unge gabones Mario Lemina.

Skrev på för Juventus i sommar

Saken är att Lemina faktiskt skrev på permanent för Juventus först i sommar. Han var dock utlånad till Juventus från Marseille hela fjolårssäsongen och gjorde 2 mål på 10 matcher i Serie A.

Det är La Gazzetta som uppger att Leicester förbereder ett bud på cirka 180 miljoner kronor för Gabons landslagsman. Även Milan, Torino och Lazio har visat intresse för innermittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365