Khedira snart klar för Juventus – klarade läkarundersökningen

Sami Khedira är en Juventus-spelare inom kort – presenteras i veckan

Under ett par dagar har det rapporterats om att Sami Khedira ville och skulle gå till Juventus om allt gick rätt i kontraktsförhandlingarna. Gianluca di Marzio bekräftar nu att Khedira har klarat presskonferensen.

Sami Khedira har varit en jagad man under ett par år. Tysken har dragits med skadebekymmer i en längre tid och han har aldrig riktigt kommit tillbaka för att slå sig in i Real Madrids startelva. Han meddelade själv för många månader sedan att han inte tänkte förlänga sitt utgående kontrakt med Real Madrid och att han skulle byta liga inför nästa säsong.

Klubbar som Schalke 04, Arsenal, Tottenham, Liverpool, Juventus och Inter är några av klubbarna som har visat stort intresse för den tyska landslagsmannen. Till slut ser det alltså ut att bli Juventus som nästa klubbadress, det menar den italienska experten Gianluca di Marzio enligt Football Italia.

Även Dybala är oerhört nära att skriva på

Khedira ska ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen under torsdagseftermiddag och kontraktet ska skrivas på inom de närmsta dagarna. Det ska räcka över de kommande fyra åren och Khedira får även en årslön på cirka 35 miljoner kronor, exklusive bonusar.

Även Paulo Dybala är väldigt nära ett kontrakt med Juventus. Den hyperjagade argentinska talangen ska också ha klarat sin läkarundersökning i Juventus idag och väntas även han skriva på inom de närmsta dagarna. Prislappen kommer att hamna på cirka 400 miljoner kronor för 21-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply