Juventus vill värva Steven N’Zonzi redan i vinter

Juventus vill värva Steven N'Zonzi redan i vinter

Steven N’Zonzi på väg till Juventus?

Enligt spansk media kan Sevillas mittfältare Steven N’Zonzi vara på väg att lämna Andalusien för spel i Serie A där Juventus sägs vara intresserade av en värvning.

Steven N’Zonzi finns på radarn för Juventus, det rapporterar den spanska tidningen Diario MARCA på fredagsförmiddagen. Enligt tidningen ska Serie A-klubben ha haft blickarna riktade mot mittfältaren under en längre tid och kommer sikta på en eventuell transfer den kommande sommaren. Samtidigt kommer dock uppgifter att Juventus kan tänka sig att köpa loss fransmannen redan i vinter och betala de 30 miljoner euro

Juventus är dock inte den enda klubb som sägs vara intresserade av en värvning av N’Zonzi, även Leicester City har tidigare visat intresse för spelaren som anslöt till Sevilla under 2015 och har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019.

Vill även värva Marco Verratti

Det är Juventus VD Giuseppe Marotta som avslöjar i en intervju till Corriere dello Sport att man letar efter en kvalitetsmittfältare till nästa säsong och att man redan har ett par namn på önskelistan.

–  På mittfältet har vi en del intressanta unga italienare och vi letar efter en toppspelare i den rollen som kommer vara tillgänglig för nästa säsong, sa han.

Tidningen menar också att Verratti ska vara sugen på en flytt till Juventus vilket skulle kunna tvinga PSG att sälja honom för marknadsvärdet som sägs ligga på 763 miljoner kronor, en summa Juventus ska vara beredda att betala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply