Juventus vill värva Mahmoud Dahoud

Juventus vill värva Mahmoud Dahoud

Vill värva från Borussia Mönchengladbach

Enligt Football Italia vill Juventus värva Mahmoud Dahoud från Borussia Mönchengladbach.

Efter en tung inledning på säsongen tog Juventus sig samman och vann Serie A för femte året i rad. Inför nästa säsong vill man värva ett antal spelare för att återupprepa de senaste årens bravader, samtidigt som man även satsar på att vinna Champions League. Det har ryktats om att Lucas Silva kan lämna Real Madrid för Juventus och att Juventus öppnar för återkomst för Zlatan Ibrahimovic. Nu är man på jakt efter ännu en spelare.

Den här gången handlar det om Borussia Mönchengladbachs mittfältare Mahmoud Dahoud. Enligt Football Italia är Juventus intresserade av att värva mittfältaren och försöker nu locka spelaren till Turin. Det sägs att den italienska storklubbens sportchef Beppe Marotta är imponerad av Dahouds spel i Bundesliga och att han tycker att spelaren skulle förstärka Juventus nuvarande spelartrupp.

Juventus får dock förvänta sig hård konkurrens i jakten på att värva mittfältaren. Tidigare har det ryktats om att även Liverpool och Dortmund jagar Mahmoud Dahoud.

Dahoud har imponerat i Mönchengladbach under den senaste tiden och har gjort fem mål på 32 matcher den här säsongen. Han anlände till sin nuvarande klubb redan år 2010, då han endast var 14 år gammal. Han debuterade i klubbens A-lag fyra år senare, i augusti 2014. Spelaren föddes i Syrien men flyttade med sin familj till Tyskland innan han ens hade hunnit fylla ett år. Dahoud debuterade för Tysklands U21-lag i mars 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365