Juventus vill förlänga med Paulo Dybala

Jagas av Real Madrid – Juventus erbjuder nytt kontrakt

Paulo Dybala uppges vara nära en övergång till Real Madrid. Men nu betonar klubbens vd Giuseppe Marotta att man vill förlänga med spelaren.

Paulo Dybala är en av Europas mest eftertraktade anfallare just nu. Han har bland annat kopplats ihop med Barcelona tidigare och enligt uppgifter är han nu överens med Real Madrid gällande en flytt, som uppges erbjuda 970 miljoner kronor för att värva honom. 23-åringen har setts som en perfekt ersättare till Karim Benzema, som har ryktats till Arsenal.

Nu betonar dock Juventus vd Giuseppe Marotta att man inte har några planer på att sälja sin argentinske landslagsman. Istället siktar man på att få till en kontraktsförlängning med spelaren, som hade gjort det svårare för Real att köpa loss honom.

– Det finns en strålande relation med honom. Vi är i processen att förhandla om en förlängning, vilket han förtjänar med tanke på vad han gjort för oss. Det finns inget problem, det är en källa av stolthet att bära Juventus tröja, säger han enligt Football Italia.

Läs mer om Real Madrid och Juventus på Silly Season Sverige:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply