Juventus vill behålla Norberto Neto

Juventus vill behålla Norberto Neto

Ser honom som en efterträdare

De italienska mästarna Juventus är väldigt benägna om att behålla den brasilianske målvakten Norberto Neto, som anslöt förra säsongen och som klubben ser som en arvtagare till Gianluigi Buffon.

Juventus, som har blivit italienska mästare fem år i rad under de senaste fem säsongerna, rapporteras vilja behålla sin andremålvakt, före detta Fiorentinamålvakten Norberto Neto, detta skriver TMW. Neto rapporterades ha haft en del missförstånd med ledningen och direktörerna för några veckor sedan, men trots detta så vill italienarna behålla honom då de ser honom som arvtagaren till Gianluigi Buffon, den 38årige målvaktsikonen som fortfarande vaktar målet för Juventus del. Nu söker de italienska mästarna enbart efter en ung målvakt som de kan sätta bredvid Buffon och Neto och som kan lära av de båda och växa upp med dem.

Sin karriär inledde Neto i Atletico Paranaense i sitt hemland Brasilien, där han lyckades med att bli avstängd i sin första match och fick en avstängning på två matcher. I januari 2011 beslutade han sig för att gå till Fiorentina och skrev på ett kontrakt med klubben tre dagar senare. Det blev 101 matcher i alla turneringar för brasilianarens del innan han under förra sommarens transferfönster 2015 plockades upp av Juventus på ett kontrakt som gäller i fyra år

I september förra året gjorde han sin debutmatch för klubben, i en oavgjord match mot Frosinone och sammanlagt har det blivit nio matcher i alla turneringar för den brasilianske målvakten, som sägs komma att få sin tid och kommer att ta Buffons plats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply