Juventus-stjärnan Paulo Dybala mot nytt kontrakt?

Jagad av storklubbar – nu går Juves Paulo Dybala mot ett nytt kontrakt

Paulo Dybala är en av de mest eftertraktade anfallarna i Europa, men nu kan hoppet ta slut för storklubbarna som jagat honom då italiensk media rapporterar att den argentinske stjärnan är på väg att förlänga sitt kontrakt med Juventus.

Tillsammans med storstjärnan Gonzalo Higuain bildar Paulo Dybala Serie A:s kanske hetaste anfallspar, och faktum är att det egentligen bara är MSN, Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar, i Barcelona som presterat bättre rent statistiskt sett. Dock är det Romas Eden Dzeko som gjort flest mål.

Men de båda anfallarna från Argentina är en av de stora anledningarna till att Juventus nu är på väg mot sin sjätte raka ligatitel samtidigt som de går bra i Champions League, då de vann det första mötet mot Porto med klara 3-0 på bortaplan.

Kan skriva nytt kontrakt med Serie A-giganten

Premier League-klubbar som Manchester City, Chelsea och Arsenal är ute efter att värva anfallaren till sommaren, men nu kan han komma att stanna i Turin och de femfaldiga Scudetto-vinnarna.

Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport finns det två faktorer som gör att Dybala troligtvis stannar. Först och främst kommer Juves prestationer i Europa att spela roll. Om Serie A-klubben visar att de är att räkna med i Champions League i år igen lär argentinaren stanna. Dessutom vill han ha en högre lön, kan Juventus ge honom mer pengar väntas han också stanna i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply