Juventus öppnar för Thiago Silva och Axel Witsel

Italienska storklubben vill värva Thiago Silva och Axel Witsel

Juventus vill förstärka laget med erkänt duktiga spelare. Nu öppnar klubbens vd Giuseppe Marotta att man vill hämta in Thiago Silva och Axel Witsel.

Thiago Silva har varit med och byggt upp Paris Saint-Germains miljardprojekt men har på senare tid ryktats bort från klubben. Brassens kontrakt med PSG löper ut 2018 men mycket talar för att det inte blir någon fortsättning i den franska huvudstaden om man inte kvalificerar sig till Champions League nästa säsong.

Enligt uppgifter verkar en återvändo till Italien vara aktuell för mittbackens del. Men det är inte hans förra klubb Milan utan Juventus som nämns som den möjliga klubbadressen.

”Kan bli en ny Pirlo”

Juventus vd Giuseppe Marotta avslöjar att man har siktet inställt på att locka över 32-åringen till Turin.

– Thiago Silva är en enastående spelare och jag vet inte vad PSG:s intentioner är för framtiden. Det kan vara en möjlighet som vi tidigare haft när gick efter Pirlo. En spelare som av många anses vara ”slut”, men visar sig vara en fantastisk affär på free transfer för oss, säger han till Rai Sport.

Samtidigt medger han att det finns intresse för Zenit St. Petersburgs mittfältare Axel Witsel.

– Witsel är en spelare som blir gratis i juni och om Zenit är redo att inleda förhandlingar i januari kommer vi gå framåt med något som redan är ett konkret mål för nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply