Juventus nya matchtröja

Uppgifter: Juventus intresserade av Gravenberch

Juventus nya Adidas matchställ

Nu vet vi hur Juventus nya matchtröja kommer att se ut då bilder från Juventus nya matchställ i vanlig ordning har läckt ut. Juventus nya matchtröja kommer att produceras av Adidas. Juventus tecknade förra året ett 6-årigt tröjavtal med Adidas, men dealen var inte tillräckligt stor för hamna bland de 10 största sponsoravtalen. Avtalet har givit Adidas rätten att producera de italienska mästarna Juventus matchtröjor och den kommande säsongen är första gången.

Nya Adidas Juventus hemmaställ

Då de verkliga bilderna på hur Juventus nya hemmatröja kommer att se ut har läckt ut så kan vi av de läckta bilderna se att Juventus nya Adidas matchtröja kommer att ha en traditionell Juventus design med svarta och vita ränder.

Juventus nya Adidas tröja kommer att ha vita och svarta ränder med en vit krage och tre svarta Adidas ränder på axlarna. Tröjsponsorns logotyp ”Jeep” kommer att klistras på en ganska mörk bakgrund medan Adidas logotyp får en mer skinnande bakgrund. Tröjan har även tre guldstjärnor strax ovanför Juventus logotypen.

Den nya designen är baserad på Adidas Stripe mall som har ränder på ryggen och där spelarnas namn och nummer kommer att vara på den vita panelen på baksidan av av tröjan.

Köp Juventus FCs nya hemmatröja hos Unisportstore.se.

Juventus FC nya bortaställ och tredjeställ

Ännu har inga bilder på Juventus nya bortaställ och tredjeställ läckt ut så kommer så kommer Juventus bortaställ att gå i rosa vilket är inspirerat av de rosa shortsen som laget bar i vid klubbens start.

Köp Juventus FCs nya bortatröja hos Unisportstore.se.

Juventus tredjeställ kommer att gå i en speciell matt svart färg och vitt.

Köp Juventus FCs nya tredje tröja hos Unisportstore.se.

Ifall du vill köpa Juventus matchtröja

Juventus nya matchställ för kommande nästa säsong brukar normalt släppas under juli månad inför den nya säsongen. Därav så kan vi förvänta oss att Juventus hemställ släpps redan under juli 2015.

Köpa Juventus FCs matchtröja

Nu kan du köpa Juventus FCs nya matchställ online. Det går redan nu att köpa Juventus FCs matchtröja eftersom klubben lagt upp tröjorna till försäljning på deras officiella hemsida.

Du kan även köpa Juventus FCs nya matchtröja billigt på nätet hos Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

Juventus FCs nya matchtröja billigt på nätet

Ifall du vill köpa Juventus FCs nya matchtröja billigt så rekommenderar vi att du besöker Unisportstore.se.

Se även några av de andra topplagens nya tröjor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply