Juventus jagar Jonathan Ikone

Juventus jagar Jonathan Ikone

Vill värva PSGs yngling

Juventus är intresserat av att värva talangen Jonathan Ikone från PSG, uppger Football Italia

Juventus har haft en bra säsong. Man leder Serie A och har tagit sig till final i den italienska cupen. Trots detta vill man förstärka truppen till nästa säsong, bland annat för att se till att man går längre i Champions League. Det har tidigare spekulerats om att Juventus vill plocka in Domenico Berardi och att Juventus vänder blickarna mot Danilo. Nu sägs man vara på jakt efter ännu ett nyförvärv, men den här gången handlar det om en lite mer okänd spelare.

Den italienska klubben vill plocka in Jonathan Ikone från PSG, uppger Football ItaliaJuventus sägs ha haft samtal med talangen under en längre period och är på väg att knyta till sig spelaren. Man sägs vara villiga att spendera en och en halv miljon euro för få PSG att släppa ynglingen.

Ikone fyller 18 år i maj och kan spela både som höger- och vänsterytter. Han har representerat det franska U17-landslaget 14 gånger och har gjort sex mål.

Den här transfersagan påminner om två tidigare värvningar som Juventus har gjort. Sommaren 2012 plockade man in tonåringen Paul Pogba från Manchester United på ett liknande sätt och i juli 2014 värvade man en ung Kingsley Coman från PSG.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply