Juventus jagar Barcelonas Rafinha

Juventus jagar Barcelonas Rafinha

Juventus vill värva Rafinha från Barcelona

Juventus riktar blickarna mot Barcelona. Italienarna vill värva Rafinha, skriver Transfermarketweb.

Juventus ligger för tillfället på andraplats i Serie A. De svartvita är en poäng bakom ledande Napoli. Genom att värva flera spelare i vinter planerar Turinklubben att ta sig förbi konkurrenten och vinna den italienska ligan för sjunde året i rad. Det har tidigare sagts att föreningen vill värva både Emre Can och Julian Weigl. Nu ryktas det återigen om en spelare som Juventus är intresserade av. De jagar BarcelonaRafinha, enligt Transfermarketweb.

Juventus har fått reda på att Barcelona vill göra sig av med Rafinha i vinter. Den situationen hoppas italienarna kunna utnyttja. I januari kommer de försöka locka 24-åringen till Turin.

Fler andra klubbar utmanar Juventus i jakten på RafinhaEverton och Milan är också intresserade av att värva mittfältaren.

Meriterande värvningar?

Juventus arbetar alltid för att plocka in duktiga spelare. I somras värvade föreningen bland annat Douglas CostaBlaise Matuidi och Federico Bernardeschi. Under 2018 kan italienarna locka flera stora namn till klubben. Förutom Weigl och Can så sägs det även att Chelseas Pedro kan ansluta till Turinklubben och att italienarna vill värva Diego Godín.

Dessutom uppges det att det kan bli en förändring på tränarsidan. Det hävdas att Carlo Ancelotti, som är arbetslös för tillfället, kommer att ersätta Massimiliano Allegri.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365