Juventus jagar Andrés Iniesta

Juventus jagar Andrés Iniesta

Vill värva spanjoren under nästa sommar

Juventus fortsätter att jaga Andrés Iniesta. De vill plocka in mittfältaren under sommaren 2018, skriver Football Espana.

Vid flera olika tillfällen har det talats om att Juventus vill värva Andrés Iniesta. Nu har ryktet vaknat till liv igen. De italienska mästarna vill plocka in Barcelonas mittfältare under sommaren 2018, enligt Football Espana.

Efter den här säsongen så går Iniestas kontrakt med Barcelona ut. Där ska Juventus se sin chans att värva mittfältaren. Om italienarna lyckas med det så kommer de att plocka in 33-åringen på en fri transfer.

Samtidigt sägs det att spelaren själv är öppen för att lämna Barcelona. Han har inte skrivit på ett nytt avtal med klubben och ser sig om för nya alternativ.

Kan bli som Pirlo

Om Iniesta flyttar till Juventus får han chansen att ge nytt liv till sin karriär, precis som flera andra spelare har lyckats med i Turin. Några exempel på det är Andrea PirloSami Khedira och Dani Alves.

21 år i klubben

Iniesta har spelat för Barcelona sedan år 1996. Då kom han till klubbens ungdomsakademi efter att ha lämnat Albacete. Sedan dess har mittfältaren varit med om succé efter succé. Totalt har han vunnit över 20 titlar under sin tid på Camp Nou. Bland annat så har han varit med om att vinna Champions League fyra gånger, La Liga åtta gånger och Copa del Rey fem gånger.

Fler artiklar om Juventus

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply