Juventus – Frosinone TV-tider – vilken kanal sänder matchen? Se här!

Juventus vs Frosinone? Vilken kanal visar Juventus/Frosinone-matchen?

Vem visar Juventus / Frosinone? På vilken kanal kan man titta på matchen Juventus/Frosinone? Som vanligt så kommer bet365 och Unibet att visa matchen gratis i Sverige. Nytt för denna gång är att även Silly Season Sverige kommer att sända Juventus vs Frosinone matchen gratis via stream och vi kommer att kunna sända Serie A-matcher gratis via live streaming tills något bolag köper upp Serie A TV-rättigheterna. Detta innebär att Juventus vs Frosinone kommer att sändas gratis och i fullskärm här på Sillyseason.se! Vårt tips är att registrera dig hos både bet365 och Unibet så kommer du garanterat att kunna se Serie A-matcherna gratis samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

Juventus-Frosinone Stream – vart streamas Juventus vs Frosinone på tisdag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365 och Unibet samt vi på Silly Season Sverige att sända matchen gratis. Därutöver så kommer bet365 och Unibet att sända samtliga matcher från Serie A gratis. Registrera ett konto hos bet365 och Unibet för att se storlag som AC Milan, Inter och Juventus.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Registrera dig här! Registrera dig här!

Juventus mot Frosinone på TV – vilken kanal?

Juventus möter Frosinone onsdagen den 22 september kl 20:45. Matchen mellan Frosinone och Juventus går att se gratis på Silly Season Sverige.

Silly Season har även fått många frågor rörande Juventus vs Frosinone,  Udinese – AC Milan och Inter Milan – Hellas Verona  i Serie A och hur de sänds på TV samt en hel del frågor rörande var man kan se Serie A gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa Serie A-matcher.

Jobbig inledning för Juventus

Förra året hade Juventus en strålande säsong och förlorade endast tre matcher i ligaspelet. På de fyra inledande matcherna säsongen 2015/2016 har man redan förlorat två och fansen på Juventus Stadium har börjat tappa tålamodet. I förra hemmamatchen fick legendaren Buffon lugna ner supportrarna på läktaren efter att man endast spelat 1-1 mot Chievo.

Frosinone kommer till matchen med inget att förlora. Nykomlingen har förlorat de fyra inledande matcherna i Serie A och har endast gjort ett mål sen serien drog igång den 23 augusti. Det är inte mycket som tyder på att man kommer att vinna matchen men Juventus har haft en trög inledning på säsongen och det finns en liten chans att Roberto Stellones mannskap kan ta en poäng i Turin.

SPELA PÅ Juventus – Frosinone?

Ska du spela på Juventus – Frosinone? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM
RISKFRITT
RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr riskfritt här

 

Se Juventus – Frosinone och alla andra Serie A-matcher från omgång 5 gratis här!

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply