Juventus fortsätter förhandla om Bernardeschi

Juventus fortsätter förhandla om Bernardeschi

Federico Bernardeschi är fortfarande högt upp på Juventus önskelista

För bara en dag sedan utsågs Federico Bernardeschi som en av U21-EM:s främste spelare då han kom med i turneringens lag. Det är inte det enda positiva som kan hända honom i sommar – Juventus sägs vara extremt sugna på honom.

Federico Bernardeschi har tillhört Fiorentina sedan han var 8 år gammal och har gått hela vägen från knattelagen till A-laget. 23-åringen är dessutom en italiensk A-landslagsman och en av de främsta U21-spelarna i Europa. Den frejdige yttermittfältaren/anfallaren har redan satt skräck i de flesta Serie A-försvar då han med sin finess och fart gett en ny dimension till Fiorentinas spel.

Det är därför inte konstigt att klubbar som Chelsea och Manchester United jagat honom sedan i vintras. Men det troligaste steget i karriären är den inhemska giganten Juventus. Den gamla damen har i princip förköpsrätt på alla spelare i Serie A och så ser även fallet ut att vara för Bernardeschi. Juventus och Fiorentina diskuterar nämligen en summa för Bernardeschi.

Vill ha 400 miljoner

Enligt Transfermarketweb vill Fiorentina ha närmre 400 miljoner kronor för sin stjärna. Juventus däremot sägs endast vilja betala runt 310 miljoner kronor just nu. Förhandlingarna sägs dock pågå för fullt och en överenskommelse i sommar är inte helt otrolig.

Bernardeschi gjort 11 mål på 32 Serie A-matcher förra säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply