Juventus erbjuds värva Eliaquim Mangala från Manchester City

Juventus kan värva från City

Enligt italiensk media ska Eliaquim Mangala ha erbjudits till Juventus under sommarens transferfönster. Pep Guardiola ska inte räkna med spelaren som förra säsongen var utlånad till Valencia.

Eliaquim Mangala kommer allt längre bort från spel i Manchester City. Fransmannen ingår inte i Pep Guardiolas planer och nu letar spelarens agent efter en möjlig destination under sommarens transferfönster. Under den gångna säsongen spelade Mangala i Valencia där det blev 33 matcher, men den spanska klubben ska inte vara intresserade av att förlänga spelarens tid i klubben. Den senaste klubben som förknippats med Mangala är nu Juventus, som han komma att värva 26-åringen.

Det är italienska Tuttomercato som kommer med uppgifter om att Mangala kan ersätta Leonardo Bonucci hos förra årets Champions League-finalister. För tillfället ska man ha tackat nej till en värvning av spelaren, men med två veckor kvar av transferfönstret kan mycket hända.

Juventus erbjuds värva Eliaquim Mangala från Manchester City

Juventus närmar sig Emre Can

Liverpool har länge försökt att förlänga kontraktet med deras mittfältsstjärna Emre Can. Den tyske mittfältaren är mycket uppskattad i Merseyside-laget och på sin position som defensiv eller central mittfältare har han blivit Jürgen Klopps förstaval. Klopp har uppgett att de båda parterna har kunnat förhandla på ett bra vis och senast för en månad sedan såg utsikterna att Can stannar mycket goda ut. Tränaren sade själv att han inte kommer att säljas till sommaren.

Trots detta lägger sig inte ryktena och Can, som länge har kopplats ihop med en flytt till Juventus, rapporteras fortfarande vara aktuell för den italienska toppklubben, detta skriver engelska the Mirror. Enligt uppgifter skall Juventus vara beredda att erbjuda Liverpool 23 miljoner pund för deras defensive mittfältare.

Juventus erbjuds värva Eliaquim Mangala från Manchester City

Missa inte: TV tider Conor McGregor Floyd Mayweather

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply