Juventus bekräftar – förhandlar med Dybala

Juventus bekräftar - förhandlar med Dybala

Paulo Dybala har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt från Juventus. Nu uttalar sig klubbens sportchef Fabio Paratici om spelarens framtid.

Paulo Dybala har tidigare varit nära att lämna Juventus. Det har framför allt varit Premier League och La Liga som lockat argentinaren men någon flytt har aldrig blivit av. Istället har anfallsstjärnan stannat i Turin där det pratats om ett nytt kontrakt. Dybala har dock ännu inte förlängt med Juventus och då den nuvarande överenskommelsen går ut efter nästa säsong florerar flertalet flyttrykten.

Nu uttalar sig sportchfen i Juventus, Fabio Paratici, om spelarens situation. Detta då han inte fått speciellt mycket speltid efter att Den Gamla Damen hämtat in Álvaro Morata från Atlético Madrid.

– Vi ligger i förhandlingar om att förlänga kontraktet med Paulo Dybala. Han vill stanna och vi vill behålla honom, han är en del av klubbens framtid. Vi kommer att fortsätta förhandla för att komma fram till en överenskommelse, säger Paratici till italienska Sky Sport.

Paulo Dybala har tidigare kopplats ihop med en flytt till bland annat FC Barcelona.

SE ÄVEN: Agenten bekräftar: “Dybala förhandlar om förlängning med Juventus”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply