Isco kan lämna Real Madrid för Barcelona?

Barcelona intresserade av Reals playmaker

Iscos kontraktsförhandlingar med Real Madrid har avstannat. Nu ger sig Barcelona in i jakten på playmakerns signatur.

Isco gjorde stor succé under sin tid i Malaga och värvades därför av Real Madrid år 2013. Sedan dess har spanjoren blivit kvar på Santiago Bernabeu där han haft svårt att slå sig in bland de allra största stjärnorna. Trots det har den offensiva mittfältaren ändå fått spela med jämna mellanrum och därför verkat tillfreds med sin situation i klubben.

24-åringen har ett och ett halvt år kvar på sitt kontrakt med La Liga-giganten och man har under en längre tid varit i kontraktsförhandlingar utan att ha nått en överenskommelse. Det har satt igång spekulationer gällande en eventuell flytt bort från Los Blancos, där klubbar som Tottenham och Juventus pekats ut som möjliga klubbadresser för spelaren.

Nu skriver Mundo Deportivo att en annan klubb kan bli hans nya destination. Enligt tidningen är rivalen Barcelona intresserade av att slussa in honom under sommarens transferfönster om han inte skulle krita på ett nytt kontrakt med Real Madrid. I så fall hade han varit tillgänglig för omkring 35 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply