Inter jagar PSGs Blaise Matuidi

Inter jagar PSGs Blaise Matuidi

Inter vill värva PSGs mittfältare

Inter vill värva från PSG. Italienarna jagar Blaise Matuidi, rapporterar Football Italia.

Det cirkulerar många rykten kring Inter. Under den senaste veckan har det sagts att föreningen försöker värva Javier Pastore och Lucas Moura. Nu riktar italienarna sina blickar mot Frankrike igen. Serie A-klubben kopplas ihop med en tredje PSG-spelare. Inter jagar Blaise Matuidi, enligt Football Italia.

Piero AusilioInters sportchef, uppges ha träffat Mino RaoilaMatuidis agent, under torsdagen. Där ska Ausilio ha berättat att klubben vill värva fransmannen. Dessutom ska sportchefen ha frågat Raiola om han tror att PSG är villiga att släppa spelaren.

Inter kommer att behöva övertala PSG om att sänka prislappen på Matuidi. Det ryktas om att fransmännen vill ha cirka 30 miljoner euro för spelaren. Italienarna anser att det priset är för högt, eftersom att mittfältaren är 30 år gammal.

Konkurrens från rivalen

Förutom att Inter behöver oroa sig om Matuidis prislapp så behöver man även oroa sig för att andra klubbar vill värva spelaren. Till exempel så sägs det att rivalen Juventus planerar att plocka in fransmannen.

Plan B

Inter har en plan b om klubben inte lyckas värva Matuidi. I så fall kommer föreningen i stället att försöka locka till sig Borja Valera från Fiorentina. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply