Inter i kontakt med Bayern – vill värva Renato Sanches

Inter i kontakt med Bayern - vill värva Renato Sanches

Renato Sanches på Inters radar

Enligt italienska TMW har Inter kontaktat Bayern Munchen för ett eventuellt köp av den portugisiske anfallaren som slog igenom i Benfica förra säsongen.

Inter fortsätter jaga Renato Sanches. Spelaren slog igenom förra säsongen i portugisiska Benfica men efter att ha flyttat till Bayern Munchen efter sommarens EM-slutspel har det inte gått lika bra för mittfältaren. Det har inte blivit speciellt mycket speltid för Sanches och att portugisen lämnar Bundesliga i sommar är ganska troligt.

Enligt TMW ska Inter ha hört av sig till Bayern München om en eventuell av spelaren men det är fortfarande oklart om det gäller ett lån eller en permanent övergång. Även AS Monaco ska ha frågat om spelarens tjänster och det återstår att se vad spelaren hamnar efter sommarens transferfönster.

SE ÄVEN: Bayern München löner och lönelista 2017

Köper loss Kingsley Coman

Efter att ha varit på lån i Bayern under två säsonger blir flytten till Bundesligaklubben nu permanent, det offentliggjordes under torsdagseftermiddagen.

Under de två senaste säsongerna har Kingsley Coman varit utlånad av Juventus till den tyska storklubben Bayern München. Spelaren har imponerat på Allianz Arena och nu står det klart att Bayern köper loss spelaren under sommarens transferfönster.

På sin hemsida meddelar man att man kommer utnyttja den köpoption som finns i spelarens kontrakt samtidigt som Coman skriver på ett kontakt till och med sommaren 2020.

– Han är en spelare med enorm potential. Vi är övertygade om att han kommer vara en stor hjälp för oss de närmaste åren, säger Bayerns vd Karl-Heinz Rummenigge.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply