Inter – Fiorentina TV-tider – Vilken kanal sänder matchen? Se här!

Inter vs Fiorentina? Vilken kanal visar Inter/Fiorentina-matchen?

Vem visar Inter / Fiorentina? På vilken kanal kan man titta på matchen  Inter/ Fiorentina? Som vanligt så kommer bet365, Unibet och betsson att visa matchen gratis i Sverige. Nytt för denna gång är att även Silly Season Sverige kommer att sända  Inter / Fiorentina matchen gratis via stream och vi kommer att kunna sända Serie A-matcher genom live streaming tills något bolag köper upp Serie A TV-rättigheterna. Detta innebär att  Inter / Fiorentina matchen kommer att sändas gratis och i fullskärm här på Sillyseason.se! Vårt tips är att registrera dig hos bet365, Unibet och betsson så kommer du garanterat att kunna se Serie A-matcherna gratis samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

Inter-Fiorentina stream – vart streamas Inter vs Fiorentina på lördag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365, Unibet och betsson samt vi på Silly Season Sverige att sända matchen gratis. Därutöver så kommer bet365, Unibet och betsson att sända samtliga matcher från Serie A gratis. Registrera ett konto hos bet365, Unibet och betsson för att se storlag som AC Milan, Juventus och Inter.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Betsson
Se matchen gratis här! Se matchen gratis här! Se matchen gratis här!

Inter mot Fiorentina på TV – vilken kanal?

Inter möter Fiorentina lördagen den 28 september kl 20:45. Fiorentina åker till Milano och Giuseppe Meazza-stadion där man tar sig an serieledande Inter som tagit full pott efter fem spelade omgångar. Den blåsvarta klubben har inlett årets Serie med fem raka vinster och sommarens nyförvärv har med hjälp laget att komma tillbaka i toppen av den italienska högstaligan samtidigt som Juventus form har varit usel i början av säsongen.

Silly Season har även fått många frågor rörande Inter vs Fiorentina och Napoli – Juventus samt en hel del frågor rörande var man kan se Serie A gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa Serie A-matcher. Vad gäller Inter-Fiorentina är tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan kommer vi på Silly Season Sverige att sända samtliga matcher från Serie A med storlag som AC Milan, Inter och Juventus.

Ska Inter dryga ut ledningen ytterligare?

Det är ettan mot tvåan som möts på söndagskvällen i Milano. Hemmalaget Inter har tagit full pott med 15 poäng på 5 omgångar medan Fiorentina ligger på andra plats, tre poäng efter. Skulle Inter vinna har man ett försprång på hela sex poäng till ner till Fiorentina som vid vinst kommer gå upp på samma poäng som söndagens rival.

Förra säsongen vann Fiorentina båda matcherna (3-0 och 0-1) men det kommer troligen inte att bli så stora siffror när lagen drabbar samman i helgen.

SPELA PÅ INTER – FIORENTINA?

Ska du spela på Inter – Fiorentina? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från betsson, Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM GRATIS
RISKFRITT RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Betsson Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr riskfritt här 1000 kr riskfritt här

Se Inter – Fiorentina och alla andra Serie A-matcher från omgång 6 gratis här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply