Inter byter till sig Felipe Melo från Galatasaray?

Jakten på Felipe Melo fortsätter för Nerazzurri

Den italienska storklubben Inter har den senaste månaden länkats flitigt och väl ihop med brasilianske mittfältaren Felipe Melo. Nu säger rapporter från Turkiet att de erbjuder fyra spelare som de kan byta med Galatasaray mot mittfältaren.

Det mesta talar redan för att den brasilianske landslagsrutinerade spelaren Felipe Melo kommer att lämna storklubben Galatasaray i sommar. I slutet av juli månad rapporterades det att mittfältaren själv hade tagit farväl av den turkiska klubben med följande ord, enligt turkiska nyhetstidningen Milliyet:
– Jag har slutfört mitt uppdrag med Galatasaray. Jag hade en underbar tid med den här klubben och jag kommer lämna med härliga minnen.

Vill genomföra bytesaffär med storklubben

Nästa destination uppges bli Inter men i nuläget är dessvärre klubbarna inte överens med spelaren. Rapporter säger idag från Turkiet att Inter inte ska vara intresserade av att betala en transfersumma för spelaren, utan istället vill försöka byta till sig honom. Klubben ska också ha lagt fram en lista på fyra spelare som de kan tänka sig att byta bort för att få brassen.

Juan Jesus ett av namnen på listan

Enligt källan som är Ntvspor, ska det vara Saphir Taïder, Juan Jesus, Dodo samt Yuto Nagatomo som står på den lista av spelare som erbjudits till regerande Süper Lig-mästarna. Galatasaray ska då ha frågat gällande Gary Medel, men snabbt fått tummen ner av italienarna.

Samtidigt står det klart att Felipe Melo redan kommit överens med Nerazzurri om hans personliga villkor och även om Galatasaray frågat efter tid för att överväga sina alternativ, ska affären kunna slutföras under den här veckan, enligt uppgifterna. Då återvänder han till ligan där han tidigare representerat både Fiorentina och Juventus.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply