Inter drömmer om att plocka in Marco Verratti

Inter drömmer om att plocka in Marco Verratti

Inter vill värva från PSG

Kommer Marco Verratti att återvända till Italien i sommar? Inter drömmer om att plocka in mittfältaren, skriver Transfermarketweb.

Inter har haft en medioker säsong i Serie AMilanoklubben ligger sjua i tabellen och kommer återigen att missa spel i Champions League. För att se till att man tar sig tillbaka till den prestigefulla turneringen vill klubbens ledning plocka in nya spelare i sommar. Till exempel har det ryktats om att föreningen samtalar med Alexis Sanchez och att man är intresserade av Heung-Min Son. Nu talas det om att italienarna riktar blickarna mot ännu en spelare. Inter vill locka till sig Marco Verratti från PSG, uppger Transfermarketweb.

Hög prislapp

För att få PSG att släppa Verratti påstås det att Inter kommer att behöva betala 70 miljoner euro till den franska klubben. Utöver det hävdas det att spelaren själv vill han en årslön på minst 7,5 miljoner euro.

Verrattis nuvarande kontrakt med PSG sträcker sig till och med juni år 2021.

En jagad spelare

Dessutom kommer Inter få hård konkurrens i sin jakt på mittfältaren. Flera andra klubbar jagar också Verratti. Bland annat är rivalen Juventus redo att lägga ett monsterbud på 24-åringen. Dessutom är Chelsea, Manchester CityBayern München och Barcelona intresserade av att värva spelaren.

Lämnade år 2012

År 2012 lämnade Verratti Italien och Pescara för att flytta till PSG. Fem år senare kan italienaren vara på väg att återvända till sitt hemland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply