Fernando Llorente vill återvända till Juventus

Fernando Llorente vill återvända till Juventus

Spanjoren vill lämna Sevilla

Fernando Llorente spelade för Juventus mellan år 2013 och 2015. Nu vill han lämna Sevilla för att återvända till Turinklubben, skriver Transfermarketweb.

Fernando Llorente anlände till Juventus under sommaren 2013. Under sin första säsong i klubben var han med om att vinna Serie A. Den andra säsongen blev ännu mer lyckosam. Spanjoren var med om att vinna Serie A och Coppa Italia, och fick även se klubben gå till final i Champions League. I augusti 2015 valde dock Llorente att lämna Italien för att istället skriva på för Sevilla. Ett år senare verkar det som att anfallaren har ångrat sitt val. Enligt Transfermarketweb vill han nu återvända till Juventus. Han är till och med villig att gå ner i lön för att kunna flytta tillbaka till Juventus Stadium.

För Juventus kan det här innebära att man får en välbehövlig förstärkning på anfallssidan. Man har under sommaren redan blivit av med Alvaro Morata, som har valt att återvända till Real Madrid. Dessutom ryktas det att Wolfsburg har lagt ett bud på Simone Zaza, som påstås vara missnöjd med sin speltid i Turin.

Llorente är inte den enda anfallaren som kopplas ihop med Serie A-mästarna för tillfället. Tidigare under veckan uppgavs det att Juventus jagar Graziano Pelle, och i juni sades det att klubben även försöker värva Alexis Sanchez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply