bet365

Everton förhandlar med Manolo Gabbiadini

Everton förhandlar med Manolo Gabbiadini

Agenten har flugit till England

Manolo Gabbiadini kan vara Evertons nya anfallare. Spelarens agent flög till England under torsdagen för att förhandla med klubben, uppger Transfermarketweb.

Napoli kan vara på väg att tappa en till anfallare. Klubben har redan förlorat skyttekungen Gonzalo Higuainsom har flyttat till Juventus. Nu verkar det även som att fjolårets Serie A-tvåa kan förlora Manolo Gabbiadini. Spelarens agent ska under gårdagen ha flugit till England för att förhandla med Everton, enligt Transfermarketweb. Det sägs även att den engelska klubben är beredd att erbjuda 25 miljoner euro till Napoli för att knyta till sig anfallaren.

Om Gabbiadini skriver på för Everton blir han en av flera nya ansikten på Goodison Park den här säsongen. I förra veckan värvade klubben Yannick Bolasie från Crystal Palace. Dessutom plockades Ashley Williams in som ersättare för John Stones några dagar tidigare.

Vid en flytt skulle Everton bli Gabbiadinis första klubbadress utanför hemlandet Italien. 24-åringen har tidigare spelat för bland annat AtalantaBologna och Sampdoria.

Kalanic till Napoli?

Samtidigt talas det om att Napoli vill använda pengarna man får in för Gabbiadini för att istället plocka in Nikola Kalinic från ligakonkurrenten Fiorentina. Om det skulle hända blir han den andra anfallaren som föreningen värvar under den här sommaren. Sedan tidigare har man redan värvat Arkadiusz Milik från Ajax, som imponerade under EM i Frankrike för Polen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply