Ekdal skadad – missar playoff mot Danmark!

bet365

Albin Ekdal borta i tre-fyra månader – missar playoff

Hamburg låter meddela på sin officiella hemsida att svenske landslagsmittfältaren Albin Ekdal, 26, blir borta från spel i tre till fyra månader. Därmed missar han de viktiga playoff-matcherna mot Danmark i november.

Det var i fredagens seger (1-0) mot Hoffenheim som olyckan var framme för Albin Ekdal, 26. Den svenske landslagsmittfältaren, till vardags i Hamburg, fick en smäll och tvingades utgå.

Hamburg meddelar att Ekdal blir borta från spel

Nu meddelar Bundesliga-klubben – via sin officiella hemsida – att svensken blir borta från spel i tre till fyra månader på grund av en vrickning i vänster vrist och att han ska opereras inom de närmaste dagarna.

Det betyder att Ekdal missar playoff-matcherna mot Danmark 14 respektive 17 november – ett mardrömsbesked för Sveriges förbundskapten Erik Hamrén som får svårare att bemötta det danska motståndet med rätt lag. 26-åringen har varit given på innermittfältet under hela kvalet och Hamrén måste nu hitta en ersättare.

Albin Ekdal värvades till Hamburg från italienska Cagliari under sommarens transferfönster, efter att ha representerat Serie A-klubben i fyra år. Dessförinnan spelade han för både Bologna och Juventus, men karriären tog sin början i IF Brommapojkarna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365