Dybala: “Kan bli mina sista matcher”

Paolo Dybala medger att säsongsavslutningen kan vara hans sista matcher i Palermo.

Paolo Dybala är nästa stora stjärnskott som kan slå igenom med dunder och brak inom kort. Redan nu är han en ordinarie startspelare i Palermos laguppställning och under våren har talangen ryktats vara på väg till större klubbar.

Större klubbar har visat intresse för argentinaren efter hans fina Serie A-prestationer under den nuvarande säsongen. Med 13 fullträffar på kontot, där den senaste kom under gårdagen, skall Arsene Wenger ha den första kölappen i jakten på Dybalas signatur. Wenger själv har förnekat ryktet och inte velat berätta mycket om framtida övergångar i media.

Utöver Arsenal skall även Juventus vara väldigt intresserade, vilket Palermo-presidenten Maurizio Zamparini bekräftat. Palermo ska ha mottagit ett flertal bud för 21-åringen. Även Barcelona verkar vara intresserade efter Dybalas senaste besök i Barcelona för att se El Clasico.

“Kan vara mina sista matcher här”

I en intervju med Dia Dia berättar Dybala att vårsäsongen kan innehålla de sista matcherna han gör i Palermo-tröjan, även om han föredrar att inte tänka på det viset.
– Jag försöker att inte tänka så mycket kring transfermarknaden. Jag är till fullo fokuserad på de tio sista matcherna då de kan vara mina sista här, säger Dybala.

För några veckor sedan var Dybala på besök i Barcelona för att se El Clasico och kunde inte undgå att beundra spelarna.
– Jag besökte Camp Nou som åskådare. Det fanns väldigt många bra spelare på planen och det var en riktigt bra match. Jag lärde mig mycket genom att se på matchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply