Darmain är inte missnöjd med sin situation

bet365
Darmain är inte missnöjd med sin situation

Matteo Darmian är inte frustrerad i Manchester United

Matteo Darmian är Manchester Uniteds högerback som inte är någon favorit hos tränare Jose Mourinho. Trots mycket bänknötande känner Darmian inte sig särskilt frustrerad över sin situation i storklubben.

Manchester United har en trupp fylld av udda karaktärer och spelare med stor potential som dessvärre inte passar in i nye tränaren Jose Mourinhos spel och taktik, trots svaga resultat.. Stora namn som Bastian Schweinsteiger och Morgan Schneiderlin tvingas ofta se sig själva på bänken eller utanför truppen vecka efter vecka samtidigt som andra spelare underpresterar när de väl spelar.

Matteo Darmian är en annan spelare som har det tufft i United. Italienaren får oftast se sig förpassad till bänken och spela sporadiskt i bland annat Europa League. Även om han har intresse på sig från både Barcelona, Chelsea, Inter, Juventus och Napoli så känner han sig inte frustrerad över sin situation i Manchester United.

”Jag är inte frustrerad”

I en intervju med MUTV, Manchester United TV, förklarar Darmian att han förstår konkurrenssituationen och att han inte vill lämna.
– Att sitta på bänken? Det är normalt i en så stor klubb att man varje dag måste kriga om sin plats i startelvan. Jag är inte frustrerad över situationen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365