Chelsea och Manchester City jagar Juventus Leornado Bonucci

Premier League-giganterna skickar scouter till Barcelona-mötet

Leonardo Bonucci är en av de hetaste mittbackarna ute på den europeiska marknaden just nu. Flera klubbar ryktas dra i honom, där ibland storklubbarna Chelsea och Manchester City från Premier League. Nu rapporterar engelsk media att de båda toppklubbarna kommer skicka ner scouter och representanter för att bevaka mittbacken under tisdagens Champions League-match. 

Det är bara Leicester City av de engelska lagen som är kvar i Champions League då de ska möta Atletico Madrid. Men trots det kommer både Manchester City och Chelsea finnas representerade under tisdagen i Turin. Men inte för att spela, utan för att bevaka en av Europas bästa mittbackar.

Leonardo Bonucci kommer spela under morgondagen när Barcelona spelar borta mot Juventus i CL. Enligt engelska Sky Sports är båda Chelsea och Manchester City benägna att köpa loss mittbacken från Serie A-giganten.

Chelsea med störst chans

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Chelsea

Juventus har vunnit fem raka ligatitlar, med en sjätte på gång den här säsongen, och nu uppges Bonucci – som varit med under samtliga gulden – vilja testa ett nytt äventyr. Försvararen är bara 29 år, vilket får ses som en relativt ung ålder för en mittback.

Han har därför goda chanser att hinna tillbringa några av sina bästa år i en annan storklubb, och i dagsläget talar mycket för att det blir Chelsea. Mest på grund av att den före Juventus-tränaren Anotnio Conte har huvudansvaret i London-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply