Chelsea jagar Kylian Mbappe

Chelsea jagar Kylian Mbappe

Den unge tonåringen är glödhet

Chelseas tränare Antonio Conte uppges vara väldigt intresserad av att värva AS Monacos mycket lovande anfallare Kylian Mbappe, som har varit glödhet under de senaste matcherna, och framförallt har den unge stjärnan visat framfötterna i Champions League, där Monaco nu är i semifinal.

Chelsea har gjort en kanonsäsong, där de lyckats rycka upp sig från förra årets katastrofsäsong och där de har legat i toppen av Premier League under större delen av året. Nu börjar den starka Londonklubben vackla något, efter förluster mot Crystal Palace och Manchester United, och man står inför ett tufft möte mot Tottenham i FA cupen, ett semifinalmöte på Wembley.

Tränaren Antonio Conte vill ändra på detta, och med anfallare Diego Costa vars framtid ser mycket osäker ut, har han börjat att kolla på andra alternativ. Här ser AS Monacos anfallsstjärna, den blott 18-årige Kylian Mbappe, väldigt intressant ut skriver Goal. Londonklubben är dock inte de enda som är intresserade av stjärnan. Manchester United, Real Madrid – som anfallaren själv berättat att han tackade nej till för Monacos skull – och Arsenal är enbart några av de toppklubbar som intresserat sig för fransmannen.

Mbappe kvalificerade sig nyligen vidare till semifinalen av Champions League tillsammans med Monaco, en insats som inte många hade trott på, och Monaco kommer nu att ställas mot Juventus i semifinalen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply