bet365

Chelsea detaljer från Alex Sandro

Chelsea detaljer från Alex Sandro

Chelsea nära nytt transferrekord

Enligt brittisk press ska Chelsea vara nära en värvning av Alex Sandro från Juventus, en affär som kan komma att bli klubbens dyraste spelare någonsin.

I januari 2011 lämnade Fernando Torres Liverpool och flyttade till Chelsea. Affären kostade hela 58,5 miljoner euro att genomföra men det blev långt ifrån succé för Torres på Stamford Bridge. Något som dock stod klart i och med affären var att han blev Chelseas dyraste spelare någonsin då han kostade närmare 60 miljoner euro.

SE ÄVEN: Chelsea lönelista 2017

Rekordet ser nu dock ut att slås, detta då Chelsea ska vara nära en värvning av Alex Sandro för hela 68 miljoner euro. Det är den brittiska tidningen The Sun som kommer med uppgifterna om att Antonio Conte har bett klubbledningen att värva spelaren och att man ska vara nära en överenskommelse med Juventus.

Värvningen kommer i så fall bli den dyraste i Chelseas historia, men man kommer fortfarande ligga i lä om man ser till Uniteds senaste värvningar. Förra säsongen värvade man bland annat Paul Pogba för över 100 miljoner samtidigt som man nu även ser ut att värva Romelu Lukaku för drygt 80 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply