Chelsea allt närmare Alex Teixeira

Chelsea allt närmare Alex Teixeira

Alex Teixeira till Chelsea?

Redan under Jose Mourinho ville Chelsea värva Alex Teixeira och nu kommer spelaren allt närmare en flytt till den engelska huvudstaden, detta enligt brittiska TMW.

Att Chelsea ska vara intresserade av att köpa loss Alex Teixeira har varit känt under en längre tid. Premier League-klubben sägs ha hört sig för om en eventuell övergång men det är ingen liten prislapp som man måste betala för att locka till sig 25-åringen. Tidigare har Shakhtar Donetsks sportchef gått ut och meddelat att spelaren kommer kosta upp emot 50 miljoner euro att köpa loss, detta efter den fina säsong som spelaren har bakom sig. Teixeira har denna säsong gjort 22 mål på 15 matcher och den otroliga statistiken har gjort att många storklubbar fått upp ögonen för spelaren. Brassen själv är medveten om storklubbarnas intresse.

– Vad jag vet och vad min tränare sagt så har Chelsea, Juventus och PSG lagt bud på mig, säger han till brasilianska Lance!

”GLAD ÖVER CHELSEAS BUD”

Han säger att han pratat med flera spelare som rekommenderat en flytt till Premier League, som han beskriver som väldens bästa liga.

– Jag är glad över att ha fått ett bud från Chelsea, en storklubb i Europa. Det är min dröm, jag har pratat med många spelare som rekommenderat mig att gå till Premier League då det är världens bästa liga, säger brasilianaren som med största sannolikhet kommer att lämna klubben i vinter.

Sedan tidigare finns den före detta Shakhtar-spelaren och tillika landsmannen Willian i laget och mycket tyder på att man kommer att köpa in Teixeira samtidigt som man vill dumpa Diego Costa och Radamel Falcao.

Spelarens kontrakt med den nuvarande klubben går ut 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply