Cesc Fábregas kan lämna Chelsea – för Real Madrid

Cesc Fábregas kan lämna Chelsea - för Real Madrid

Fábregas agent flörtar med Real Madrid

Enligt spanska Diario SPORT finns möjligheten att Cesc Fabregas lämnar Chelsea i sommar för att göra den förbjudna flytten till Real Madrid.

Cesc Fábregas överväger att lämna Chelsea i sommar och nu kommer rapporter om att spanjoren kan skriva på för Real Madrid. Mittfältarens situation i den engelska huvudstadsklubben är allt annat än bra och i måndagens match mot West Ham United satt Fábregas på bänken.

SPORT skriver på tisdagsförmiddagen att Real Madrids president Florentino Pérez blivit kontaktat med Fábregas agent för att kolla upp möjligheterna att flytta till Santiago Bernabéu innan transferfönstret stänger i slutet av augusti.

Skulle en flytt bli av kommer 29-åringen att göra sin andra ‘förbjudna flytt’ efter att ha skrivit på för Chelsea då han tidigare spelat i Arsenal. Samtidigt ska även Juventus ha lagt planerna att värva Fábregas åt sidan för att sikta in sig på andra namn för att värva i sommar.

En affär sägs komma att kosta runt 20-25 miljoner euro och Chelseas italienske tränare Antonio Conte som blev tillfrågad om spelarens framtid ville inte höra något om intresset från Real Madrid.

– Fábregas är Chelseaspelare. Jag är väldigt nöjd med honom och hans attityd, sa tränaren vars lag slog West Ham United med 2-1 efter att Diego Costa avgjort i slutminuterna på Stamford Bridge.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply