bet365

Carlos Tévez kan återvända till Europa – PSG högintresserade

Carlos Tévez kan återvända till Europa - PSG högintresserade

Carlos Tévez på Paris Saint-Germains önskelista

Argentinaren som tidigare spelat i bland annat Manchester United, Manchester City och Juventus anslöt till Boca Juniors förra sommaren ser nu ut att återvända till Europa där Paris Saint-Germain är villiga att köpa loss anfallaren.

I början av juli 2015 flyttade Carlos Tévez från Juventus tillbaka till Argentina där Boca Juniors tog emot honom med öppna armar. Efter drygt ett och ett halvt år i den blågula klubben kan anfallaren nu vara inne på sin sista tid i klubben, för denna sejouren. Enligt den argentinska tidningen Mundo D ska 32-åringen vara på väg att återvända till Europa och det fattas inte intresse för spelaren som varit en klass för sig i den argentinska ligan.

På listan över intresserade klubbar sägs framförallt Paris Saint-Germain ligga högst, den franska huvudstadsklubben sägs ha Tevez i sikte och då man fortfarande har problem med att hitta en riktig ersättare till Zlatan Ibrahimovic vill man få in förstärkning till Parc des Princes, detta redan i vinter. Det finns dock fler klubbar som ska vara intresserade av att kontraktera spelarens tjänster, AC Milan är en annan intresserad klubb samtidigt som kinesiska Shanghai Shenhua ska ha erbjudit spelaren ett tvåårskontrakt med hela 80 miljoner euro i lön över de två kommande säsongerna.

Spelarens agent Adrian Ruocco bekräftade redan i mars månad att Tevez kunde lämna Buenos Aires på spel på annat håll.

– Carlos har ett eller två år kvar av karriären och kan gå till Kina eller Saudiarabien. Han måste återigen tycka att det är kul att spela, annars kan han vilja lämna i juni, säger Rocco enligt Daily Mirror.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply