Bomben: Bonucci snart klar för Milan

bet365

Juventus sägs snart sälja Leonardo Bonucci till Milan

En av sommarens stora transferbomber ser ut att vara i hamn inom kort. Leonardo Bonucci kommer lämna mästarna Juventus för hårdsatsande Milan uppger samtliga italienska medier.

Leonardo Bonucci har varit en nyckelspelare i det Juventusförsvar som har varit ett av världens absolut bästa de senaste åren. Tillsammans med Giorgio Chiellini och Andrea Barzagli har han varit extremt bra de senaste säsonger vilket har gjort att flera engelska klubbar velat ha honom, utöver intresset från Real Madrid och Barcelona.

Det kom som ett rykte för några dagar sedan att Bonucci var på väg att flytta till Milan, men många fnyste åt ryktet eftersom Juventus har varit så mycket bättre de senaste åren. Men ryktet ser faktiskt ut att vara sant då samtliga italienska stora medier menar att Bonucci kommer skriva på för Milan inom kort.

Kostar runt 400 miljoner

De flesta stora italienska sportmedier menar på att 30-åringen kommer bli presenterad av Milan när som helst, kanske till och med under fredagseftermiddagen. En som är chockad är Juventus legendaren Alessandro Del Piero.
–  Jag trodde det var ett skämt. Nyheten kom som en blixt från klar himmel. Det är en helt orolig affär och jag trodde aldrig att det skulle ske, sa han till Sky Sport Italia.

Milan fortsätter därmed sin hårdsatsning då man redan värvat André Silva, Ricardo Rodriguez, Hakan Calhanoglu, Mateo Musacchio, Antonio Donnarumma, Andrea Conti och Franck Kessie. Samtidigt har man också förlängt med Gianluigi Donnarumma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply